Fantastiske redskaber I selv kan anvende

Lær Zoneterapi og Akupressur til fødslen:

Optimer fødselsoplevelsen og mindsk din partners smerter under fødselsforløbet med nemt anvendelige og effektive teknikker og redskaber indenfor zoneterapi og akupressur.

 

UNDERVISNINGEN GIVER KONKRETE VÆRKTØJER TIL HANDLEMULIGHEDER OG EN AKTIV INDSATS UNDERVEJS.

 

Jeg har ofte i mine 20 år som jordemoder oplevet fødselspartneren eller fødselsledsageren udtrykke et stort behov for at kunne gøre noget aktivt undervejs for at hjælpe sin kone, kæreste, søster, datter eller veninde med smerter og ubehag under fødslen. Det er altid en stor tryghed og hjælp “blot” at være til stede undervejs, men nogle gange, er det også rart at kunne gøre noget helt konkret hjælpsomt.

 

Jeg underviser par og fødselsledsagere i, hvordan zoneterapien kan:

 

✔️ Mindske smerterne
✔️ Give større velvære og ro
✔️ Berolige nervesystemet
✔️ Fremme veerne
✔️ Afhjælpe gener, kvalme og ubehag
✔️ Afspænde kroppen til at give slip og arbejde med
✔️ Give partneren/ledsageren aktive og konkrete redskaber og handlemuligheder

 

Det er individuel undervisning, der er tilpasset JERES behov og ønsker udfra en opstartssamtale. Herefter går vi igang med at afprøve punkterne i praksis under min vejledning - I må tage billeder undervejs for bedre at huske punkterne efterfølgende.

Jeg lægger stor vægt på, at I bliver trygge ved punkterne og teknikkerne, så de bliver enkle og nemme at anvende under fødslen. Nogle af punkterne er også særligt gode i opstartsforløbet, inden I tager på fødegangen eller får en jordemoder hjem.

Jeg har undervist mange par men også andre ledsagere under fødslen som fx. en mor, søster eller veninde - så alle er hjertelig velkomne🤗

Book jeres tid online - Vælg ydelsen:

Jordemoderkonsultation/Fødselsforberedelse/Behandling 90 min.

Pris 750 kr.

Du/I har også mulighed for at købe kurset til onlinebrug og øve dig/jer derhjemme. Det er fuldt tilgængeligt med information, billeder og videoer umiddelbart efter køb.

Læs mere om onlinekursus ved at klikke på knappen herunder.

Pris 549 kr.

 

Book tid i klinikken online her