ZAB Behandling

zoneterapi, access bars, stress, depression, tankemylder, graviditet, fødsel, angst, fødselsangst

Zoneterapi og Access Bars

ZAB Behandling er en fuldstændig unik kombination, hvor du modtager det bedste fra zoneterapien og access bars.

Jeg har med stor succes anvendt denne behandlingsform gennem de sidste 4 år, og jeg bliver kun mere og mere begejstret for, hvad denne kombinationsbehandling kan hjælpe mine klienter med. Her er et par succeshistorier, som jeg har fået lov at dele med jer:

 

Emma - 11 år:

Kom i behandling hos mig pga. angstsymptomer og manglende trivsel i skolen og socialt. Emma havde deltaget i angstforløb gennem skolen og PPR og havde ofte ondt i maven og hovedet, havde svært ved at sove samt en manglende appetit.

Emma gik i forløb, hvor hun kom med 1 uges mellemrum de første 5 gange - allerede efter de første 2 gange, fortalte hendes mor, at hun sov bedre, ikke havde helt så mange bekymringstanker og appetiten var bedre. Emma fortsatte med behandlinger 1 gang om ugen og efter 5 gange, klagede hun ikke over mavepine eller ondt i hovedet - bekymringstankerne var ikke væk, men minimeret og nemmere at takle, og hun var ikke svær at få i skole om morgenen. Emma fortsatte behandlingerne med længere mellemrum og kommer nu til opfølgning en gang imellem, når hun kan mærke, at hun har brug for det. Hendes mor fortæller, at Emma kommer og spørger, hvornår vi kan tage hen til Trine igen.

Se sådan en sand historie kan man kun blive glad og taknemmelig for.

 

Kirsten - 36 år:

Kom til mig pga. stress og havde været sygemeldt gennem de sidste 6 måneder. Kirsten havde stress symptomer som hovedpine, svimmelhed, hjertebanken, koncentrations- og hukommelsebesvær ,og det havde påvirket hendes lyst til og evne til at være sammen med andre mennesker samt hendes overskud og energi i dagligdagen. Hun kunne også mærke angstsymptomer og depressive tanker, der tog over på de meget dårlige dage.

Kirsten havde fået rigtig god hjælp af et psykolog forløb, hun havde deltaget i samt et mindfulness kursus, som hun stadig på de gode dage kunne koncentrere sig om at følge. Der var dog stadig oplevelser, der knyttede sig til hendes stress, som ikke ville slippe hendes krop og hun havde svært ved at sove pga. tankemylder og en generel uro og alarmberedskab i hele kroppen.

Kirsten mærkede en ro i kroppen og i hovedet allerede umiddelbart efter første behandling. Det var som om, at alle de tanker, der ikke ville falde til ro i hovedet var faldet lidt mere på plads, og det gav hende en følelse af tryghed, som hun ikke havde mærket længe. Gennem de yderligere behandlinger over de næste uger, blev denne ro forstærket og spredte sig til hele kroppen ,og det alarmberedskab, som Kirsten oplevede, faldt mere og mere til ro. Nattesøvnen og hovedpinen blev bedre ,og angstsymptomerne mindskedes og blev nemmere at håndtere.

Stress tager tid at komme igennem og kroppen har brug for tiden til at heles og også genoptrænes efter en lang periode med overbelastning og stress. Kirsten har fået det så meget bedre og kommer fortsat hos mig for at forebygge, arbejde med hendes stress og finde en tryghed og en ro. Hun bruger også flere af de meditationer og akupressurpunkter, jeg har vist hende, og som hjælper hende til en bedre og gladere hverdag.

 

 

Book din tid online her