Mødre/Barselsgrupper

Babyzoneterapi og Babymassage

Jeg har gennem flere år været på besøg hos en del mødregrupper for at undervise dem i babyzoneterapi og babymassage - og det er en stor fornøjelse hver eneste gang.

Derudover har jeg også undervist i Barselshuset i Århus indenfor babyzoneterapi til mødre og fædre på barsel - se mere om barselshuset/bedre barsel i nedenstående link.

Jeg kan bookes af barselsgrupper til at undervise i zoneterapi med fokus på:

 

  • Fordøjelsesproblemer/mavepine/"kolik"
  • Styrkelse af immunforsvar
  • Ørepine/tandpine
  • Bedre søvn/uro
  • Afslapning og ro i nervesystemet

 

Derudover kommer jeg også ud og underviser i babymassage til ro og afspænding af baby - ofte kombinerer jeg efter ønske babyzoneterapi og babymassage.

Besøget tager ca. 90-120 min., og jeg giver mig god tid til at instruere i zonerne eller massagen, så I føler jer trygge til at give jeres barn dette efter endt undervisning. Der vil også være plads til individuelle ønsker og behov samt mulighed for at tage billeder fra medbragte plancher af zonerne, så de kan huskes efterølgende.

Medbring selv et underlag/tæppe samt håndklæde og en fed creme eller vaseline til zoneterapien og babyolie til massagen.

Pris for 90 min.  undervisning:    1600 kr. 

Pris for 120 min. undervisning:   2000 kr.

Prisen inkluderer kørsel i en afstand på op til 10 km fra min klinikadresse: Nordre Strandvej 95, 8240 Rissskov - km. udover dette afregnes med 10 kr. pr. ekstra km.

 

Kontakt mig for booking