Barsels/Efterfødselssamtale

Barselssamtale i klinikken eller hjemme hos jer

Til denne samtale har du/I mulighed for at få talt om fx. fødslen og graviditetsforløbet, frustrationer og usikkerheder i forældrerollen/barselsperioden, bekymringstanker, efterfødselsreaktion, parforhold eller hvad du/I end måtte have behov for. Kom fuldstændig som du/I har det og med de ting, der fylder lige nu.

Det at føde sit barn er en stor livsbegivenhed, som de fleste vil huske tydeligt resten af livet.

For mange er fødslen en stærk og positiv oplevelse, hvor man har oplevet at kunne følge med, arbejde med veerne, få den hjælp der var brug for og blive lyttet - og ikke mindst en fødsel som man drømte om. 

Men for nogle har fødslen været en hård belastning, der sætter dybe spor og fylder i barselsperioden og i det nye familieliv. Det kan gøre det svært at knytte sig til og danne en tryg relation til sit barn, og ydermere kan parforholdet blive påvirket negativt. Ofte kan en tidligere hård fødselsoplevelse præge tanker om en ny graviditet og fødsel og fylde rigtig meget, når man planlægger et barn mere. 

Uanset om det har været en god eller mindre god oplevelse at føde sit barn, er en efterfødselssamtale meget forløsende for at få delt og sat perspektiv på ens fødselshistorie og for at kunne se frem til en eventuel ny graviditet.

Jeg tilbyder efterfødselssamtaler, hvor I får sat ord på jeres oplevelser af fødslen, og hvor I kan få plads til at tale ud om lige præcis det, der har været svært under jeres fødsel. Som jordemoder og psykoterapeut har jeg mange års erfaring med efterfødselssamtaler, hvordan det forløser og heler svære oplevelser, og hvordan I kan tale sammen om oplevelsen. En svær fødselsoplevelse kan både påvirke mor og far/fødselspartner, og jeg giver plads til, at I begge kan få talt om jeres oplevelse af fødslen.

Barsels/Efterfødselssamtalen kan foregå i klinikken eller hjemme hos jer.

Samtaler i klinikken kan bookes online - Ved samtaler i hjemmet, skal I kontakte mig for en tid.

 

Kontakt mig for booking