Fertilitetsproblemer

Hjælp til ufrivillig barnløshed

Jeg har hver uge klienter i klinikken, som oplever ufrivillig barnløshed pga. fertilitetsproblemer, som både kan være af kendt og ukendt årsag.

Flere har prøvet i mange år på at få børn, når jeg møder dem og for de flestes vedkommende, har de også været igennem adskillige fertilitetsforsøg, inden de kommer til mig.

Mange kommer også efter at have haft flere spontane aborter.

Uanset om du kommer af den ene eller den anden årsag, om du prøver at få barn nr. 1, 2, eller flere og uanset din "historie", så er du hjertelig velkommen. Jeg tager udgangspunkt i præcis din/jeres situation, problemstillinger og erfaringer.

Jeg spørger altid ind til årsag, udredning, cyklus og forløb indtil nu, inden jeg påbegynder et forløb. Dette for at kunne afklare, om de behandlinger, jeg tilbyder, kunne være relevante for det enkelte par og vurdere, om jeg mener, at et forløb hos mig vil kunne gavne. 

Jeg tilbyder både zoneterapi og øreakupunktur ved fertilitetsproblemer til både mænd og kvinder. For kvinders vedkommende er det vigtigt at tilrettelægge forløbet og behandlingerne i forhold til cykluslængde og ægløsning. Som udgangspunkt er det optimale at give 2 behandlinger inden ægløsning og 1 behandling mellem ægløsning og evt. menstruationstidspunkt.

Dette aftaler vi nærmere ved den første konsultation. Du er også velkommen til at kontakte mig for nærmere information.

 

Kontakt mig her

" Efter 3 års forsøg på at blive gravid uden held og uden årsag til vores fertilitetsproblemer, valgte vi at opsøge Trine. Vi havde allerede været igennem 3 fertilitetsforsøg uden opnået graviditet, så vi var egentlig ret opgivende, da vi startede. Susanne fik zoneterapi 3 gange om måneden, og de første 2 måneder var der ikke resultat; men i 3. cyklus så lykkedes det - det var første gang i over 3 år, vi blev gravide. Og idag har vi den fineste lille pige - af hjertet TAK til dig Trine for dine blide, grundige og kærlige behandlinger og omsorg"

Susanne og Peter

Kære Trine

Endelig er vores længe ventede drøm gået i opfyldelse - vi har fået vores lille søn. Vi havde faktisk prøvet i 8 år inden vi valgte at gå alternative veje og i første omgang prøve zoneterapi og øreakupunktur hos dig. Vi følte os hurtigt trygge ved din grundige samtale, din ærlighed og din meget store forståelse for vores situation og så gik vi igang. Tænk hvis vi ikke havde gjort det, for herhjemme siger vi: "At det er jo nærmest Trine, der har gjort os gravide". 

Dorte og Jesper