Fødselsangst

Lad glæden overskygge angsten

 

Oplever du fødselsangst?

Har du fødselsangst skal du vide, at du ikke er alene.

Flere og flere oplever at angsten for fødslen overskygger glæden ved graviditeten og det kommende barn - MEN sådan behøver det ikke nødvendigvis at være.

Gennem samtaler, forberedelse, afspændingsøvelser, mentaltræningsøvelser, zoneterapi og access bars behandlinger, kan du optimere dine muligheder for et godt graviditets- og fødselsforløb.

 

Kunne du tænke dig at:

* Gå styrket gennem graviditeten

* Have en fødsel ud fra dine ønsker

* Dette skal blive graviditeten og fødslen hvor du kan, du vil og du gør det

* Arbejde med dig selv og få støtte og hjælp til at opnå det forløb, du drømmer om uanset tidligere oplevelser, fysiske skavanker og psykiske og mentale udfordringer eller blokeringer

 

Hvis du kan nikke ja til et eller flere af disse punkter, så er der hjælp at hente lige her, hvor jeg tilbyder et helt fantastisk koncept, som styrker dig mentalt. Tilbuddet består i individuelle samtaler, jordemoderkonsultation, zoneterapi og access bars samt et mental træningsforløb, der tager udgangspunkt i dig og lige netop dine forudsætninger, ønsker, behov og erfaringer. 

Kom præcis som du er - der er ingen forudbestemte mål for din fødsel mht. smertelindring eller andet - det vigtigste er, at du får en god oplevelse af forløbet og føler, du har medindflydelse og er aktiv undervejs. Måske har du tidligere haft en dårlig graviditets- eller fødselsoplevelse eller måske er det første gang, du venter dig. Uanset dine forudsætninger så kom som du er og få et skræddersyet forløb.

Du kan begynde præcis, når du ønsker det fra graviditetsuge 12 og frem til fødslen - det tidspunkt, du har behov for at starte, er det rigtige. Alt du skal gøre, er at booke en tid til jordemodersamtale, hvor vi vil drøfte dine ønsker og behov, og aftale det videre forløb frem.

Forløbet sammensætter vi, så det passer præcis til dine behov og ønsker og kan være en kombination af flere løsninger.

Book en tid til samtale og kom præcis som du er, så tilrettelægger vi et forløb, som er tilpasset lige netop dine behov.

Du kan også styrke din fødselsoplevelse med mit onlinekursus Mental Fødselsforberedelse, hvor du gennem 3 øvelser arbejder effektivt med at styrke dit mindset frem mod glæde og positive forventninger til fødslen. Læs mere om mine onlinekurser til gravide via linket herunder.

 

Book tid online her